Φωτια Στην Κερατεα - 04sp7 Unjrsoxm / Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής.

Φωτια Στην Κερατεα - 04sp7 Unjrsoxm / Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής.. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο με ξηρά χόρτα στην κερατέα κοντά στην οδό μάνου λοΐζου. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Ανεξέλεγκτη μαίνεται αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στην κερατέα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 38 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρου, 13 οχήματα.

#πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση πλησίον της οδού μάνου λοΐζου στην. Η πυρκαγιά καίει ξηρά χόρτα, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα.

Myft9pgyhfjflm
Myft9pgyhfjflm from www.ant1.com.cy
Η φωτιά ξέσπασε στη 1.40 στην περιοχή παλαιοκαμάριζα κερατέας.στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα ,2 καναντέρ και 1 ελικόπτερο.οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο μέτωπο που δεν. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη αυτή την. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Η πυρκαγιά καίει χορτολιβαδική έκταση. 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον π.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να περιορίσουν την πυρκαγιά πριν πέσει το φως του ηλίου οπότε και θα σταματήσουν επιχειρούν τα εναέρια μέσα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Η φωτιά ξέσπασε στη 1.40 στην περιοχή παλαιοκαμάριζα κερατέας.στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα ,2 καναντέρ και 1 ελικόπτερο.οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο μέτωπο που δεν. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτοι οικισμοί, όμως προς το παρόν. 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Κατασβέστηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε κερατέα και στα καλύβια αττικής. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Την απομάκρυνση των κατοίκων από την περιοχή που καίει η φωτιά ζήτησε η πυροσβεστική.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης 27/5 στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο με ξηρά χόρτα στην κερατέα κοντά στην οδό μάνου λοΐζου.

2dhhwoy Wew5im
2dhhwoy Wew5im from s.tvopen.gr
Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να περιορίσουν την πυρκαγιά πριν πέσει το φως του ηλίου οπότε και θα σταματήσουν επιχειρούν τα εναέρια μέσα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτοι οικισμοί, όμως προς το παρόν. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Στο σημείο ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης 27/5 στην κερατέα. 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 38 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρου, 13 οχήματα.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον δήμο λαυρεωτικής, το πρωί της παρασκευής (24/07). Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες. Την απομάκρυνση των κατοίκων από την περιοχή που καίει η φωτιά ζήτησε η πυροσβεστική. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 38 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρου, 13 οχήματα. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Στην προληπτική εκκένωση και δεύτερου οικισμού προχώρησαν πριν από λίγο οι αρχές, σύμφωνα με όσα είπε στο protothema.gr o δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση πλησίον της οδού μάνου λοΐζου στην. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην κερατέα αττικής. Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην θέση αμάχερη της κερατέας.

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί με την πυροσβεστική να προχωρεί σε εκκένωση κατοικιών για προληπτικούς λόγους. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Στην προληπτική εκκένωση και δεύτερου οικισμού προχώρησαν πριν από λίγο οι αρχές, σύμφωνα με όσα είπε στο protothema.gr o δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου. Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Η φωτιά καίει σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί, ενώ κοντά είναι διάσπαρτες κατοικίες.

Osk60p5lieqlem
Osk60p5lieqlem from attica24.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά. Στο σημείο ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Φωτιά ξέσπασε στην κερατέα το μεσημέρι της παρασκευής 24/7. Η πυρκαγιά καίει ξηρά χόρτα, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει αυτή τη στιγμή χαμηλή βλάστηση. Κατασβέστηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε κερατέα και στα καλύβια αττικής. Την απομάκρυνση των κατοίκων από την περιοχή που καίει η φωτιά ζήτησε η πυροσβεστική.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε στην κερατέα το μεσημέρι της παρασκευής 24/7. 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στην θέση αμάχερη της κερατέας. Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να περιορίσουν την πυρκαγιά πριν πέσει το φως του ηλίου οπότε και θα σταματήσουν επιχειρούν τα εναέρια μέσα. Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 38 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρου, 13 οχήματα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 38 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρου, 13 οχήματα. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής.

Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη αυτή την κερατεα φωτια. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού.

Posting Komentar

0 Komentar